Duurzaamheid bij Country Financial

Het vijf etages hoge hoofdkwartier van COUNTRY Financial, gevestigd in een buitenwijk van St. Paul, Minnesota, onderging een grondige renovatie door Trane, waardoor energiekosten werden verminderd en energie- en operationele rendement werden vergroot. Leidinggevenden van de bank verwachten dat de aanpassingen op jaarbasis een besparing van meer dan 8 procent in de energiekosten zullen opleveren. 

Deze vooruitgang kwam tot stand door een samenwerking tussen COUNTRY Financial en Trane om het hoofdkantoor om te vormen tot een gebouw met een hoog rendement, dat de bedrijfsfilosofie en missie ondersteunt. Verbeteringen omvatten:

  • Installatie van een Trane Tracer™-systeem voor gebouwautomatisering om faciliteitenbeheer en energietracking te versnellen

  • Implementatie van Trane Intelligent Services (TIS) om de gebouwprestaties te optimaliseren

  • Installatie van een bijgewerkte regeloplossing op de koelmachine

  • Toevoeging van variabele toerentallen op pompmotoren voor optimale energie-efficiëntie

  • Toepassing van datacenter-instrumentatie om een constante beschikbaarheid te garanderen.

Dankzij de gebaseerde aanpak kon de leiding van COUNTRY Financial de gebouwenprestaties optimaliseren, zelfs met minder personeel. Verbeteringen in de vroege fasen zorgde voor besparingen terwijl de hulpmiddelen en data beschikbaar waren voor latere initiatieven. 

Volgend verhaal

Duurzaamheid bij Ferrero