Παγοδρόμια - Ιστορίες επιτυχίας

Μοναδικός παγοδιάδρομος μήκους 3 χλμ. στα ολλανδικά πόλντερ

Οι υπαίθριες παγοδρομίες, την περίοδο του χειμώνα, αποτελούν μέρος του πολιτισμού της Ολλανδίας. Παρόλο που η φύση δεν δημιουργεί πλέον αρκετά παχύ πάγο που να επιτρέπει τις παγοδρομίες στα κανάλια και τα ποτάμια της βόρειας Ολλανδίας, ένας παγκόσμιος προμηθευτής προσωρινών εγκαταστάσεων παγοδρομίας προσφέρει το μακρύτερο υπαίθριο παγοδρόμιο στη χώρα. Ο χώρος παρέχει μια υπαίθρια εμπειρία που πλησιάζει πολύ την παγοδρομία σε φυσικό πάγο με έναν παγοδιάδρομο μήκους τριών χιλιομέτρων στα ολλανδικά πόλντερ και μια διαδρομή για υψηλές ταχύτητες με απότομες στροφές.

Η εξασφάλιση πραγματικού πάγου σε ένα τόσο εκτεταμένο παγοδρόμιο είναι ιδιαίτερα δαπανηρή και ο στόχος ήταν να βρεθούν λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η λειτουργική απόδοση.

Η λύση

  • 16 ενοικιαζόμενα ψυκτικά συγκροτήματα της Trane
  • Σύστημα ελέγχου απομακρυσμένης παρακολούθησης
  • Η Trane παρείχε 16 ενοικιαζόμενα ψυκτικά συγκροτήματα για τη λειτουργία της εγκατάστασης και δημιούργησε ένα σύστημα ελέγχου για την καταγραφή των δεδομένων των μονάδων, διασφαλίζοντας την καταγραφή συγκεκριμένων δεδομένων, καθώς και τη βέλτιστη λειτουργία των ψυκτικών συγκροτημάτων. Ο Remco Ribbers, Μηχανικός πωλήσεων ενοικιαζόμενων μονάδων στην Ολλανδία, δήλωσε: "Η δυνατότητα διαχείρισης προηγμένων οργάνων ελέγχου του εξοπλισμού από την Trane ήταν ένας παράγοντας ουσιαστικής διαφοροποίησης που υποστηρίχθηκε από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, με αποτέλεσμα τη διασφάλιση της αδιάκοπης εμπειρίας παγοδρομίας στους πελάτες κατά τη διάρκεια της περιόδου".

     

Δύο πίστες κέρλινγκ γλιστρούν στην επιτυχία επιλέγοντας εφεδρικές λύσεις

Δύο πίστες κέρλινγκ στη Σκωτία χρειάζονταν αναβάθμιση των εγκαταστάσεών τους HVAC προκειμένου να προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία όσον αφορά τη χρήση του παγοδρομίου και μέγιστη απόδοση λειτουργίας. Συνήθως, οι πίστες κέρλινγκ χρησιμοποιούσαν μόνιμα ψυκτικά συγκροτήματα, αλλά τα τελευταία χρόνια ο εξοπλισμός ενοικίασης αποδείχτηκε πιο οικονομικός. Και οι δύο πίστες κέρλινγκ είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες προς τη λύση της ενοικίασης, αλλά χάρηκαν που τους προτάθηκε μια πιο οικονομική λύση για να καλύψουν την περίοδο του κέρλινγκ που ξεκινά από τον Αύγουστο έως το τέλος Μαρτίου.

Η λύση

  • Το εφεδρικό ψυκτικό συγκρότημα RTAD 115

"Και στις δύο περιπτώσεις πελατών, η φήμη της Trane όσον αφορά την αξιοπιστία και την άψογη εξυπηρέτηση ήταν ήδη ένας σημαντικός παράγοντας ως πρώτη επιλογή για τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές της πίστας κέρλινγκ", ανέφερε η Linda McVittie, τοπική Διευθύντρια σέρβις πελατών της Trane στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Trane παρείχε μια αξιόπιστη και συνολική λύση. Το ψυκτικό συγκρότημα παραδόθηκε εγκαίρως για την επόμενη περίοδο κέρλινγκ ώστε να ξεκινήσει σε ένα άψογα συντηρημένο παγοδρόμιο.

 

Η Trane ΗΒ διατηρεί την κορυφαία ομάδα χόκεϊ στον πάγο αυτήν την περίοδο

Την Trane ΗΒ προσέγγισε το Κέντρο αναψυχής το οποίο διαχειρίζεται το τοπικό συμβούλιο με τη βοήθεια του αναδόχου για την επισκευή και τη συντήρηση.

Μετά από ένα συμβάν σοβαρής διαρροής στο σύστημα HVAC του παγοδρομίου, υπήρξε σοβαρός κίνδυνος να κλείσει το παγοδρόμιο για λόγους επισκευής. Ωστόσο, αυτό δεν υπήρχε σαν επιλογή γιατί η ομάδα χόκεϊ, πρώτη στην κατάταξη του NIHL North 2, καθώς και άλλοι αθλητές έπρεπε να συνεχίσουν την προπόνησή τους για λόγους εξέλιξης.

Τότε ο ανάδοχος του Κέντρου αναψυχής έδωσε ήδη μια τιμή για μια μονάδα ενοικίασης που θα εγκαθιστούσε μέσω άλλου αναδόχου, την οποία το τοπικό συμβούλιο αμφισβήτησε και αποφάσισε να επικοινωνήσει και με άλλες εταιρείες για να βρει λύση και να συγκρίνει τιμές.

Η λύση

  • Το εφεδρικό ψυκτικό συγκρότημα RTAD 150

Η ομάδα υπηρεσιών ενοικίασης της Trane ετοιμάστηκε αμέσως από τον τοπικό μηχανικό πωλήσεων της Trane ΗΒ, ο οποίος εστάλη στην τοποθεσία για αξιολόγηση την επόμενη μέρα. Η ομάδα ετοιμάστηκε γρήγορα και η οικονομική λύση ψύξης της Trane έγινε αποδεκτή από το Κέντρο αναψυχής λίγο αργότερα, ενώ υπογράφηκε συμβόλαιο με την Trane ΗΒ για ενοικίαση 4 εβδομάδων μίας μονάδας ψυκτικού συγκροτήματος RTAD150 η οποία ανταποκρίθηκε απόλυτα στην ανάγκη να διατηρηθεί το παγοδρόμιο παγωμένο. Η εγκατάσταση της μονάδας πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την αποδοχή της προσφοράς, δίνοντας στο Κέντρο αναψυχής αρκετό χρόνο για τη διεξαγωγή των απαραίτητων επισκευών, ώστε να επιδιορθώσει τη διαρροή στο μόνιμο σύστημα ψύξης.

 

Καλέστε για μονάδα ενοικίασης τώρα

 

0030210 811 2236