Ενοικίαση για τη Βιομηχανία ελαστικών

Ανάγκες ψύξης στην βιομηχανία ελαστικών

Η συναρμολόγηση των ελαστικών αποτελείται από πολυάριθμα εξαρτήματα που συγκεντρώνονται και υποβάλλονται σε σκλήρυνση με θερμότητα και πίεση. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας σε κάθε βήμα της σύνθεσης, της προετοιμασίας εξαρτημάτων, της κατασκευής ελαστικών, της διαδικασίας σκλήρυνσης και της τελικής δοκιμής φινιρίσματος εξασφαλίζει την ποιότητα και την αξιοπιστία του ελαστικού. Δεδομένου ότι οι εργασίες της μονάδας αποσκοπούν σε πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές διαδικασίες για αυξημένη παραγωγικότητα, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια αξιόπιστη και αδιάκοπη πηγή παροχής κρύου νερού. Εκτός από τα έκτακτα περιστατικά, προκύπτουν προσωρινές ανάγκες ψύξης σε περίπτωση αύξησης της δυναμικότητας της μονάδας και στις αυξημένες εποχιακές απαιτήσεις. Ένας αξιόπιστος συνεργάτης που θα παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για αυτές τις ανάγκες ελαχιστοποιεί το χρόνο εκτός λειτουργίας, μειώνει το ρίσκο οικονομικής ζημίας και διακοπής της παραγωγής.

Μια προσαρμοσμένη λύση που ταιριάζει στη βιομηχανική εφαρμογή σας

  • Οι μηχανικοί της Trane θα συνεργαστούν με τη δική σας ομάδα τεχνικών, για να πραγματοποιήσουν μια εις βάθος εκτίμηση των απαιτήσεών σας για ψύξη.
  • Ο εξοπλισμός επιλέγεται προσεκτικά ώστε να ταιριάζει στην ικανότητα ψύξης που απαιτείται για να υποστηρίζει τις διεργασίες σας.
  • Η παράδοση και η εγκατάσταση όλων των μονάδων ενοικίασης προγραμματίζονται έτσι ώστε να ενσωματώνονται απρόσκοπτα στο ετήσιο πρόγραμμα παραγωγής σας.

Αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα: Litweb

Καλέστε για μονάδα ενοικίασης τώρα

0030210 811 2236

 

Φόρμα γρήγορης προσφοράς