Ενοικίαση για τη Βιομηχανία πλαστικών

Εκχύλιση χρώματος εν ψυχρώ και εν θερμώ

Η εκχύλιση χρώματος εν ψυχρώ και εν θερμώ είναι ιδιαιτέρως σημαντική στον κλάδο σας. Η ψύξη είναι πολύ σημαντική για τα μηχανήματα παραγωγής και για τη μείωση του χρόνου κύκλου. Τα υγροποιημένα θερμοπλαστικά υλικά (πολυπροπυλένιο, νάιλον και PET) χρειάζονται ψύξη για να στερεοποιηθούν.

Αφετέρου, σημαντικές ποσότητας θερμότητας πρέπει να εξάγονται από το υλικό και από το μηχάνημα παραγωγής, όπως για την ψύξη του νερού που θα χρησιμοποιηθεί για τη στερεοποίηση του θερμού πλαστικού που παράγεται με εξώθηση.

Τυχόν διαταραχές στη διαδικασία ψύξης μπορεί να πλήξουν σημαντικά την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά της, με αποτέλεσμα απώλεια ισχύος και κακή ποιότητα προϊόντων.

Εξειδίκευση ενοικιάσεων Trane για τη βιομηχανία των πλαστικών

Όταν συμβαίνουν προγραμματισμένες διακοπές, έκτακτα περιστατικά ή μέγιστη παραγωγή, οι Υπηρεσίες ενοικίασης της Trane διαθέτουν την εξειδίκευση και τον εξοπλισμό για να μετριάζουν σημαντικά τον κίνδυνο για την παραγωγή πλαστικού:

  • Η Trane παρέχει αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις ενοικίασης για μονάδες της βιομηχανίας πλαστικών με διάφορα επίπεδα πολυπλοκότητας σχεδιασμού για να σας βοηθά να διατηρείτε την ικανότητα HVAC που χρειάζεστε.
  • Οι τεχνικοί της Trane συνεργάζονται με την ομάδα λειτουργίας της επιχείρησής σας για να κάνουν μια διεξοδική εκτίμηση των απαιτήσεών σας.
  • Η παράδοση και η εγκατάσταση των μονάδων ενοικίασης προγραμματίζεται έτσι ώστε να ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην εργασία σας.

Αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα: Litweb

Καλέστε για μονάδα ενοικίασης τώρα

0030210 811 2236

 

Φόρμα γρήγορης προσφοράς