Λύσεις ενοικίασης για τον κλάδο οργάνωσης εκδηλώσεων

Κατανοώντας τις ανάγκες σας

Η διοργάνωση μιας εκδήλωσης ξεκινά από την επιλογή του σωστού εξοπλισμού θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού (HVAC). Πρέπει να έχει το κατάλληλο μέγεθος για να παράγει την απαιτούμενη ψυκτική ικανότητα και παράλληλα να προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία για να προσαρμόζεται στα διαφορετικά επίπεδα πληρότητας. Όταν οι κλιματικές συνθήκες σε όλους τους χώρους μιας εκδήλωσης είναι ιδανικές, οι καλεσμένοι απολαμβάνουν μια κορυφαία εμπειρία η οποία θα κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει
από τις υπόλοιπες.

Η Trane έχει την απαραίτητη εμπειρία για να επιτύχει την άριστη θερμοκρασία και διαχείριση του αέρα σε κάθε απαιτητικό περιβάλλον εκδήλωσης όλο το 24ωρο και όλες τις εποχές. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα υψηλής απόδοσης, οι Υπηρεσίες Ενοικίασης της Trane σάς εξασφαλίζουν τεχνογνωσία των συστημάτων και των εφαρμογών και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τους χώρους των εκδηλώσεων.

Οι Υπηρεσίες Ενοικίασης Trane για τον Κλάδο οργάνωσης εκδηλώσεων

Οι Υπηρεσίες Ενοικίασης προσφέρουν μια πλήρη γκάμα λύσεων θέρμανσης και κλιματισμού προσφέροντας την ιδανική λύση για τις σημερινές κλιματιστικές και βιομηχανικές εφαρμογές, όσο απαιτητικές κι εάν είναι αυτές. Οι ευέλικτες λύσεις θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού (HVAC) από την Trane μετατρέπουν τη θερμότητα για να βελτιώσουν την ποιότητα της εμπειρίας σας από το χώρο της εκδήλωσης και για να ενισχύσουν την απόδοση της επιχείρησή σας:

  • Η Trane παρέχει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις ενοικίασης με διάφορα επίπεδα πολυπλοκότητας σχεδιασμού ώστε να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ικανότητα HVAC που χρειάζεστε.
  • Οι τεχνικοί της Trane συνεργάζονται με την ομάδα λειτουργίας της επιχείρησής σας για να κάνουν μια διεξοδική εκτίμηση των απαιτήσεών σας.
  • Η ιδέα μας «Plug and Play» είναι συνώνυμο της εύκολης, γρήγορης και μικρού μεγέθους εγκατάστασης, ιδανική για έργα που χρειάζεται να ολοκληρωθούν γρήγορα.
  • Η παράδοση και των μονάδων ενοικίασης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενσωματώνονται ομαλά στις λειτουργίες σας.

Αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα: Litweb

Καλέστε για μονάδα ενοικίασης τώρα

0030210 811 2236

 

Φόρμα γρήγορης προσφοράς